Purjehtimassa

Rantautuminen

Aurinko paistaa

Thursday, November 15, 2007

Loki 20.9.2007 klo 9.30-10

Signen viimeinen matka tälle kesälle suuntautui venepaikalta Carusellin viereen, josta se nostettiin Kuljetus Pekka Jokinen Oy:n avustuksella maan kamaralle talviteloille. Myös veneen pohjan pesu onnistui kätevästi samalla kertaa.

Mastonkaato suoritettiin edellisenä päivänä pimeän tultua. Asiassa auttoi se, että myös Matti pääsi avuksi ohikulkupurjehdusmatkaltaan. Otsalamppujen avulla homma hoitui kätevästi. Kauden päättäjäisiä juhlittiin tämän jälkeen mallikkaasti Katajanokalla saunoen, jonne siirtyminen tapahtui MaKu:lla. Illan päätteeksi saimme vielä kyydin takaisin Merisatamaan vesiteitse!


Muutama päivä aikasemmin olimme rakentaneet Kuopiosta mukaan saamaamme pukkia siten, että sen veneen pohja on noin metrin korkeudella. Korotusta teimme kaiken kaikkiaan puolisen metriä.

Tämän jälkeen vene on peitelty pressulla ja kabiini kuivatettu lämpöpuhaltimen avulla.

Ensi kevään projektisuunnitelmiin kuuluu näillä näkymin veneen maalaaminen perusteellisesti (ainakin suunnitelmat ovat vahvat). Toinen projekti on alumiinisten kaidetolppien ja -jalkojen (Goiot) modifiointi sekä asennus Signeen.

Tekemistä siis riittää, talven ensilumet ovat jo tulleet tätä kirjoitettaessa näin jälkikäteen 16.11.2007. Tarinat jatkukoon ensi keväänä...

No comments: